Planerar du att etablera verksamhet i USA?
Anmäl dig till vårt webinar om Texas

Affärsutbytet mellan Sverige och USA är större än någonsin, och efter pandemin är det nu många som återupptar sina planer på att etablera sig på världens mest dynamiska marknad. Har du också planer på att starta affärsverksamhet eller etablera företag i USA? Då kanske du skulle titta närmare på Texas. Allt fler svenska företag väljer nu att etablera sig i the Lone Star State, USA:s snabbast växande delstat och världens 9:e största ekonomi lockar med låga skatter, enkla regler och ett centralt läge för den som vill göra affärer över hela USA, i Kanada och México.

Under våren 2022 kommer Svensk-amerikanska Handelskammaren i Texas (SACC Texas) att genomföra ett webbinarium i samarbete med Region Gävleborg, Region Dalarna och Region Värmland där du får veta mer om affärs- och företagarklimatet i Texas. Men du får också veta mer om varför så många företag väljer att starta verksamhet i Texas och hur delstaten fungerar med skatter, regler och myndighetskontakter. Det och mycket annat får du lära dig mer om du anmäler dig till vårt webbinarium Market Introduction Texas 2022, där våra svensktalande experter inom Ekonomi, HR, Juridik och Marknad berättar om hur det är att göra affärer i USA med Texas som bas.

Webbinariet är kostnadsfritt och sker på svenska. Föranmälan krävs och vänder sig till företag i Region Gävleborg, Region Dalarna och Region Värmland som vill veta mer och/eller har planer på att etablera affärsverksamhet i USA.

När: Tisdag 3 maj, 18.00 svensk tid
Var: Zoom (länk skickas ut till a
Hur: Föranmälan görs till André Persson på mejl, andre.persson@www.sacctx.com
Kontakt: André Persson, Chairman of the Board, SACC Houston

OBS! Anmäl dig redan idag, antalet platser är begränsat.